Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 345 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce all'aglio e limone
Geen beoordelingen
Rösti di verdure con crema ai funghi
1h 15min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Gratin dauphinois
50min
Panpepato lucernese
55min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Knöpfli
50min
Pizza mele e brie
1h 50 min.
Couscous con triglie rosse e peperoni
30min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Geen beoordelingen