Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 700 g di patate, a pasta gialla densa, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g di porri längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 salsiccia vodese
- 1 salsiccia, precotta, affumicata (Kabiswurst)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 15 g di burro
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di vino bianco, secco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 345 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa french dressing
20min
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Smoothie verde
5 min
Rösti alla bernese
40min
Condimento balsamico
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Risotto Cinque P
30min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1u.
French Dressing
15min
Lasagne
2 Std.
Manzo alla Stroganoff
45min
Knöpfli
50 Min