Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 150 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate, a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 50 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di spinacini
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2009 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen vodese
1 godz. 30 min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Spezzatino alla zurighese
50min
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Hamburger con Coleslaw
40min
Crostata di cipolle e formaggio
1 godz. 15 min
Gratin dauphinois
50min
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Geen beoordelingen
Gazpacho
1 godz. 15 min