Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova (da 60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno ricotta e spinaci
- 700 g di acqua
- 600 g di foglie di spinaci, surgelate
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Per terminare
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano, grattugiato
- 20 g di burro a fiocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con ragù di funghi
45p
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55min
Mississippi Cake chiara
1óra 15p
Curry verde di pollo
55min
Vin brûlé bianco
20min
Gnocchi di patate
1óra 15p
Gnocchi di patate
1óra 30p
Pasta Choux
2h
Pesto alla genovese
20min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1óra
Involtini estivi
30p
Crema Thermomix®
45p