Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di cipolle, halbiert
- 300 g di funghi champignon, halbiert
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena), nach Geschmack
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ cucchiaino di paprica dolce, nach Belieben
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3278 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata ai funghi selvatici
Keine Bewertungen
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Keine Bewertungen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Insalata di verdure al bicchiere
20 Min
Nasi goreng
Keine Bewertungen
Panperduto
30 Min
Torta speziata al cioccolato
Keine Bewertungen
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Keine Bewertungen
Pollo in salsa di pesche
Keine Bewertungen
Vulcano al cioccolato
15min
Dip di tonno
5 Min
Tartare di verdure
25 Min