Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
- 350 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 350 g di farina di farro bianca
- 250 g di farina per pane
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di acqua
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 50 g di olive verdi, denocciolate, tagliate a metà
- 50 g di olive nere, denocciolate, tagliate a metà
- 70 g di cipolle rosse, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3024 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Hamburger con Coleslaw
40min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Brak ocen
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1h 20min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Pizza Margherita
2h
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Brak ocen
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizza alla farina di farro
Brak ocen
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30 phút
Manzo alla Stroganoff
45min
Focaccia al rosmarino
2h 30min