Apparaten en Accessoires
Zuppa al vino
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 porzioni
Ingrediënten
-
100 g di carote geschält, in Stücken (3 cm)
-
100 g di porro in Stücken (3 cm)
-
400 g di acqua
-
300 g di vino bianco (z. B. Chasselas)
-
1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
-
100 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
-
2 tuorli d'uovo
-
1 pizzico di paprica
-
1 pizzico di sale nach Belieben
-
1 pizzico di pepe macinato nach Belieben
-
½ mazzetto di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
-
1 pasta sfoglia ausgewallt (13 cm x 21 cm)
-
1 uovo verklopft
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
10 g
Calorieën
1976 kJ /
473 kcal
Vetten
27 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buon appetito Svizzera!
96 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Condimento-BBQ-alla frutta
10min
Gelato soft alla vaniglia
13u.
Pulled pork alle mele
8u. 20min
Granola
1u. 40min
Gelato al miele
Geen beoordelingen
Torta di noci engadinese
1u. 15min
Maluns grigionesi
Geen beoordelingen
Pane all'aglio
15min
Arachidi speziate
45min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Riso casimiro
45min
Spätzle al formaggio
1u. 10min