Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 400 g di acqua
- 300 g di vino bianco (z. B. Chasselas)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di paprica
- 1 pizzico di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
- 1 pasta sfoglia, ausgewallt (13 cm x 21 cm)
- 1 uovo, verklopft
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1976 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Senape con miele e peperonciono
No ratings
Mousse al cioccolato
3 Std. 20 Min
Coulis di frutta
10min
Knöpfli
50min
Birchermüesli
1h 10min
Panna acida
No ratings
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Chips croccanti con guacamole
1h
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Amaretti all'albicocca
40 Min