Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 400 g di acqua
- 300 g di vino bianco (z. B. Chasselas)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di paprica
- 1 pizzico di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
- 1 pasta sfoglia, ausgewallt (13 cm x 21 cm)
- 1 uovo, verklopft
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1976 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Tortini al cioccolato (senza farina)
45 Min
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Pan Brioche
8h
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2 Std. 45 Min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Geen beoordelingen
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 Min
Liquore di caramello e nocciole
20 Min