Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 842 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Torta di pane
1h 20min
Polenta ticinese
45min
Rösti alla bernese
40min
Knöpfli
50min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Brunsli di Basilea
8h 40 min.
Knöpfli
50min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1h 45min
Spezzatino alla zurighese
50min