Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g carapau pequeno, amanhado e s/ cabeça
- 80 g sal
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 20 g salsa
- 100 g azeite
- 50 g vinagre
- 800 g água, mais q.b. fria p/ arrefecer
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1620 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Feijoada de atum fresco
40 min
Favas guisadas
50 min
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 min
Solha com maçã e pimenta rosa
30 min
Douradas ao vapor
40 min
Coelho à caramela
13hod.
Arroz de carapau - Kedgeree
1 godz.
Solha com ervas e arroz jambalaya
45 min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 min
Caldeirada à algarvia
3h
Raia alhada
40 min