Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
of 1 c. à café de paprika doux - 100 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
of 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1h 20min
Boulettes de viande, pommes de terre et poivrons à la sauce tomate
45min
Poulet aux poivrons
55min
Couscous royal
1h 20min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Sauté de veau aux olives
1h
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 Std. 10 Min
Colombo de porc aux légumes
45min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min