Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau
- 750 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, type Bintje, non épluchées
- 1 œuf
- 340 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
Le gratin
- 150 g d'oignons
- 150 g de lardons fumés
- 200 g de vin blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 20 g d'huile d'olive
- 1 vacherin Mont-d'Or (500 g), coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3360 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croque-campagne au comté
40min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Risotto crémeux au camembert
35min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1ωρ. 55 λεπτ.
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 godz. 30 min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Croziflette
1h 25min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Gnocchis à la carbonara
15min