Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau
- 750 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, type Bintje, non épluchées
- 1 œuf
- 340 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
Le gratin
- 150 g d'oignons
- 150 g de lardons fumés
- 200 g de vin blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 20 g d'huile d'olive
- 1 vacherin Mont-d'Or (500 g), coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3360 kJ / 803 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croziflette
1 godz. 25 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13u. 30min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min