Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Pipe rigate gratinés
1h
Croziflette
1 godz. 25 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Croque-campagne au comté
40min
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Croque-cake
50 min
Gratin de pâtes
25min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Camembert rôti au Varoma
30min