Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 1000 g d'eau, et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
Le gratin
- 20 g de beurre doux
- 1 oignon, coupé en deux
- 50 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de reblochon, coupé en tranches (0.5 cm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti carbonara
40 min
Croque-cake
50 min
Pâtes en dôme de jambon
1h 30 min
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Gratin de pain au reblochon
35min
Croque flammekueche
55 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min
Gnocchis à la carbonara
15 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1sa 15 dk
Gratin de pâtes au fromage
50 min
Gratin de pâtes
25 Min