Compatibele versies
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- olio di oliva q.b. per oliare
- 200 g di mandorle
- 350 g di barbabietole, pelate e a pezzi (3 cm)
- 135 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 120 g di scaglie di cocco non zuccherato
- 1 arancia, solo la scorza, senza la parte bianca (optioneel)
- 2 cucchiai di psillio
- 80 g di datteri denocciolati
- 140 g di sciroppo di acero
- 80 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di semi di chia
- 30 g di semi di lino
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- ¼ di cucchiaino di sale
Glassa al cioccolato
- 250 g di burro di cacao
- 125 g di anacardi
- 40 g di semi di chia
- 220 g di sciroppo d'acero
- 110 g di acqua
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownies ai fagioli neri
25hod. 20min
Crostata fragole e timo (vegan)
2 Std.
Napa Kimchi
86 Std.
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Panspeziato
1h 30min
Risotto rabarbaro, zenzero e limone
35 Min
Pozole di pesce
1h 15min
Torta di pere al doppio zenzero
2 Std.
Noodle di soba con tofu
35 Min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Torta raw al cioccolato e banana
1h 20min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min