Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina integrale
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 450 g di latticello
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 521 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22h
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1ωρ.
Pane croccante all'amaranto
50 Min
Pane morbido di farro
19h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Corn bread (pane di mais)
1 Std. 30 Min
Olio piccante
1 Std. 30 Min
Chilli dolce
40 Min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Pane al latticello
18 godz.
Matcha roll cake
1ωρ.
Pane naan
3h 10 min