Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 100 g di zucchero
- 130 g di latte
- 80 g di olio di semi di girasole
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 460 g di farina tipo 00
- 150 g di acini di uva, lavati, tagliati a metà e privati dei semi
- 1 uovo sbattuto
- zucchero di canna q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1371.3 kJ / 327.8 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 34.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thepla di spinaci
1h
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Pancake salato di verdure e tonno
30min
Crostata salata multicolore
1h
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30min
Scones alla curcuma
30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Fior di castagne
1h 30min
Bocconcini nocciola e caffè
1h