![Zuppa di coriandolo, baccalà e uova Zuppa di coriandolo, baccalà e uova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/189651.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 10 g di menta fresca
- 6 spicchi di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1500 g di brodo di pesce
- 2 cucchiaini di sale
- 6 uova
- 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi, (vedere consigli)
- pane abbrustlito, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 789 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 1236 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Biscuits and Gravy
1h 30min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 Min
Salsa alle arachidi
1h 20min
Polpettone di seitan
50 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 Std. 10 Min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Salsa al sedano (vegan)
15min
Vellutata ai baccelli di piselli
35 min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min