Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 1 TL Kümmelsamen
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ¾ TL Pfeffer
- 1200 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 600 g festkochende Kartoffeln, in Scheiben
- 2 Prisen Salz
- 200 g Gouda, mittelalt, am Stück (1,5 cm dick)
- 2 Eier (Kl. M)
- 8 Scheiben gekochter Schinken, dünn geschnitten
- 200 g Apfel, geschält, in Spalten
- 4 EL Pflanzenöl, neutral
- 20 g Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2247 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hack-Käse-Rolle
1 godz.
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 Std.
Hütten-Burger
1 godz.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 godz. 25 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 godz.
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 godz.
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1 godz.
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 Std.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 godz.
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1 godz.