Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 450 g de harina de trigo
- 10 g de levadura seca instantánea
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de yogur natural
- 260 g de agua, tibia
- 1 pizca sal marina
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 200 g de acelgas
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cditas paprika, dulce
- 120 g de queso feta, desmoronado
Armado
- harina de trigo, para espolvorear
- aceite de oliva, para freír
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburguesa al chimichurri con mayonesa de jalapeños
30min
Gözleme de cordero con espinacas, berenjena y feta
2 godz.
Hamburguesa de cordero mediterránea
30min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2 godz.
Calzone con pimientos y chorizo
2 godz.
Pan plano de eneldo y queso feta
1h 20min
Gnocchis de betabel
1 godz. 40 min
Falafel de chícharo
30min
Kofta
50 Min
Panqué de coliflor con cacahuate
1h 15min
Croquetas de papa y lentejas
2 godz.