Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 500 g de harina de trigo
- 15 g de levadura seca instantánea
- 320 g de agua, tibia
- 1 cditas de sal marina
- 30 g aceite de oliva
- aceite vegetal, para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno de cordero
- 80 g de cebolla, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne molida de cordero, en trozos
- 50 g de piñón, tostado
- 1 cditas canela en polvo
- 1 pizca sal marina
- 1 pizca pimienta negra molida
Armado
- harina de trigo, para trabajar
- 100 g agua
- 4 cditas semillas de ajonjolí
- 250 g de yogur natural
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
-
1
cdas de zumaque
of 1 cda de paprika dulce - 5 g de hojas de cilantro, frescas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta fresca básica
25min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40min
Pan de maíz Texano
35 Min
Pan de jamón
2 Std.
Hamburguesas de ternera rellenas de queso en salsa de almendra
50min
Kugel de lokshen
1 Std. 20 Min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 Std. 15 Min
Pan plano libanés
3 Std. 20 Min
Pan árabe de comino
40min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1 Std.
Pretzel
1 Std.