![Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas) Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A5975F03-20BD-4A12-A8CA-A8F36442A3A8/Derivates/C48A2FB1-470D-4707-A304-D43E7F3D60FF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carne de cordero (en trozos de aprox. 3 cm)
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 20 hojas de parra (en conserva)
- 1300 g de agua
- 60 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 191 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2.08 g
- Koolhydraten
- 5.94 g
- Vetten
- 1.48 g
- Vezels
- 0.26 g
Alternatieve recepten
Dip coreano con manzana (Sagwa-ssamjang) - Corea
10min
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30min
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Brochetas de ternera marinadas (Satay) - Indonesia
2h 30min
Té verde en polvo casero
5min
Cebollitas en aceite
1h 10min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1 godz. 25 min
Salsa bruja
5min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Tabulé - Líbano
2h 15min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25min
Tapenade rústico
10min