Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pasitas
- 50 g de almendras peladas
- 1 cdita de chile en polvo (optioneel)
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas
- 500 g de pierna de cordero, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 15 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 cdita de paprika picante
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de bolillo, de un día, en trozos
- 2 cditas de garam masala
- 2 cditas de sal marina
- 1 huevo mediano
- 5 cdas de harina de trigo, para enharinar
- 3 cdas de aceite vegetal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
2h 30 min
Hojas de parra rellenas
1h 40 min
Costillas teriyaki
1h 30min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2h
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1 Std.
Naan (pan hindú)
2h
Keppe charola
1h 40 min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h
Tabule
30 Min
Pad thai
40 min
Ceviche
30 Min