Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pasitas
- 50 g de almendras peladas
- 1 cdita de chile en polvo (optioneel)
- 2 dientes de ajo
- 10 g de jengibre, pelado y cortado en rebanadas
- 500 g de pierna de cordero, sin hueso, en cubos (3 cm)
- 15 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de semillas de cilantro molidas
- 1 cdita de paprika picante
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de bolillo, de un día, en trozos
- 2 cditas de garam masala
- 2 cditas de sal marina
- 1 huevo mediano
- 5 cdas de harina de trigo, para enharinar
- 3 cdas de aceite vegetal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales oaxaqueños
2 Std.
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
2 Std.
Salsa BBQ casera
50min
Fattoush
30min
Hojas de parra rellenas
1 Std. 40 Min
Salsa holandesa
15min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5min
Ensalada César con chipotle
30min
Ensalada César
10min
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h
Tacos de camarón de la Viga
40 Min