Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 550 g de azúcar glass, de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
- 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa), (aprox. ⅓ de cdita)
- 200 g de chocolate amargo
- 90 g de miel de maíz
- 10 g de manteca vegetal, de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
- 25 g de glicerina
- 5 g de esencia de almendra
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 13692 kJ / 3260 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 704 g
- Vetten
- 102 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Betún de chocolate
10min
Betún de ganache de chocolate
12h
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2h
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2 godz. 30 min
Betún de chocolate
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Glaseado de chocolate
10min
Ganache de chocolate
45 Min
Ganache de chocolate
35 Min
Enroscaditas de cacahuate
1 Std.
Betún de vainilla
5min