Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche perdue aux pommes
40min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50min
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Crème brûlée à la compote de nectarine
2h 20 min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min
Pain perdu
25min
Tartelettes pistache-framboise
50min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Tarte normande
1 godz. 25 min