Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banoffee pie
3 Std. 30 Min
Petits coulants au chocolat
20min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Tarte normande
1h 25min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Moelleux au chocolat au lait
1h
Brioche perdue, clémentines au miel
1h 10min
Mini-banoffee pie
2h 30min
Fondant minute au chocolat
20min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Brioche perdue aux pommes
40min
Fondant au chocolat de La Baule
13u.