Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korstdeeg
- 400 g bloem, en meer om te bestuiven
- 200 g boter, in stukken
- 100 g water, en meer om te weken
- 1 tl zout
Pâté
- 6 - 8 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 3 tl groene peperkorrels, op azijn
- 2 sneetjes wit brood (50 g)
- 100 g verse champignons
- 900 g varkensvlees, mager, in stukken (2 cm)
- 150 g kippenlever, schoongemaakt, in stukken
- 3 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 50 g melk
- 20 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- 50 g eendenlever, rauw
Afwerking
- bloem, om te bestuiven
- 3 sneetjes spek, ongerookt
- 1 ei, geklopt
- water, om te weken
- 3 gelatineblaadjes
- 350 g water
- 50 g zoete wijn (zoete sherry of Madeira)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1706 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Snelle kaassoufflés
45 Min
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8óra 45p
Steak Stroganoff
45 Min