Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 3 œufs
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature
- 190 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 120 g de fromage de chèvre demi-sec, type selles-sur-cher
- du sel
- 12 tomates cerise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Cake pesto-mozzarella
45min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Cake tendre mozza jambon
1h 20 min
Cake chèvre et noix
50min
Cake aux 3 fromages
50min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50min
Cookies moelleux au chèvre
40min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Quiche italienne
1h 5min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10 min