Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de biscuits à l'avoine, nappés de chocolat
- 20 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 œuf
- 80 - 90 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de farine de blé
- 200 g de mangue surgelée, en morceaux décongelés
- 1 - 2 c. à café de jus de citron, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1394 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3u. 20min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Mousse fruits de la Passion
2hod. 30min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Douceur mangue-Passion
15 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30 min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Lassi à la mangue
5 min
Tarte fine façon cheesecake
4h