Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semmelknödel
- 2 Brötchen, getrocknet, mit Vollkornanteil (ca. 130 g), in Scheiben (1 cm)
- 1 Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 10 g pflanzliches Öl
- 60 g halbentrahmte Milch
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
Lauch-Pilz-Ragout
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g pflanzliches Öl
- 500 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon
of ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, frisch, halbiert, ggf. geviertelt
- 200 g Lauch, in Ringen (1 cm)
- 100 g Milch
- 2 geh. TL Maisstärke (z. B. Maizena), (10 g)
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Conchiglie mit weisser Blumenkohlsauce
35 Min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Lasagne verdi
1h 15min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Lauch-Penne-Pot
30min
Polenta mit Pilzragout
45min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 Min