Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta, prosciutto e verdure
- 1 cucchiaino di burro, per imburrare
- 200 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 250 g di cavolo cappuccio, a pezzi (3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto, a fette, tagliate a metà
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura: 5 minuti)
- 200 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tritata finemente
Salsa
- 2 uova, fresche
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3781 kJ / 905 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al pomodoro con basilico
30min
Riso casimiro
45min
Matcha Power Ball
40min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Geen beoordelingen
Focaccia alle olive
2u. 20min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Pasta e fagioli
50min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Maccheroni dell'alpigiano
30min