Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Matambre
- 60 g de queso parmesano en trozos (optioneel)
- 100 g de pan blanco semiduro
- 2 dientes de ajo
- 15 - 20 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 - 2 cucharaditas de orégano seco
- 2 - 4 pellizcos de chile seco desmenuzado
- 1200 - 1400 g de matambre de ternera (en un filete de aprox. 30x40 cm)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 2 zanahorias peladas y en bastones
- 2 cebolletas rectas en rodajas finas
- 6 - 7 huevos duros
- 10 g de gelatina neutra en polvo (optioneel)
- 1 huevo batido
- 2000 g de agua para el vapor
Salsa de pimiento y ají con maracuyá
- 100 g de pimiento rojo asado en conserva escurrido
- 5 g de pasta de ají amarillo al gusto de picante
- 20 g de mostaza de Dijon
-
1
maracuyá (la pulpa sin semillas)
of 70 g de pulpa de maracuyá congelada - 1 cucharada de zumo de limón recién exprimido
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 2 pellizcos de sal
- ½ cebolla roja en dados de 3 mm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2052 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 328.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pionono de Navidad
2h
Pastafrola de membrillo
2h
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Empanadas criollas
3h
Pizza armenia (lehmeyun)
1h 30min
Tarta de ricota
4h
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30 min
Hamburguesa de cordero deshilachado al vino tinto con aros de cebolla
1h 40 min
Pastafrola de naranja
3h
Manzana en conserva con especias
45 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Dulce de batata
45 Min