Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 110 g lukewarm water
- ½ tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Tomato and mozzarella filling
- 1 garlic clove
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 50 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 200 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431.4 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 901.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza dough
1sa
Party pretzel bites
1sa 20 dk
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Chilli chutney quesadillas
1sa
Pull-apart sunshine bread
40 min
Pretzels
1h 35min
Beef buns
50 min
Whoopie pies
1sa 20 dk
Peanut butter and jam doughnuts
2sa 40 dk
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min
Bunny chow
45 min