Apparaten en Accessoires
Pizza log
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 55min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
lukewarm water110 g
-
sugar½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting200 g
-
salt½ tsp
Tomato and mozzarella filling
-
garlic clove1
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
mozzarella cut into pieces (3 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
901.5 mg
Eiwitten
17.9 g
Calorieën
1812 kJ /
431.4 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
38.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1u. 10min
Pull-apart sunshine bread
40min
Sultana, apple and custard pastries
2u. 40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Family chicken galette
1u. 55min
Pinwheel biscuits
26u. 40min
Herb and garlic pull-apart bread
1u. 35min
Pull-apart sunshine bread
40min
Gravity cake
2u.
Wagon wheel slice
2u. 40min
Three cheese spinach scrolls
2u. 15min