Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de quinoa
-
100
g de poivron rouge, émincé en lamelles
of 100 g de piquillos, émincés en lamelles - 150 g de grains de maïs doux en conserve
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 1 c. à soupe de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935.5 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Risotto de quinoa à la provençale
30 min
Tofu brouillé à l’indienne
20 min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Curry de lentilles aux épinards
40 min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 godz.
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40 min
Lentilles corail et quinoa au curry
25 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min
Ratatouille aux lentilles
50 min