Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de quinoa
-
100
g de poivron rouge, émincé en lamelles
of 100 g de piquillos, émincés en lamelles - 150 g de grains de maïs doux en conserve
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 1 c. à soupe de crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935.5 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Lentilles corail et quinoa au curry
25 min
Curry de lentilles aux épinards
40min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35 Min
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30min
Chili sans viande
1h
Risotto méditerranéen à l'orge
55min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Risotto de quinoa à la provençale
30min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min