Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g peito de pato s/ pele cortado em cubos pequenos
- 80 g vinho do Porto
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 80 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g azeite
- Água q.b. p/ cozer
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2351 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de dourada
1 Std.
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto alfacinha
30 Min
Risoto de laranja com pato
35 Min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 Min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto à milanesa
25 Min
Risoto de espargos e açafrão
35 Min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 Min