Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g batata-doce cortada em pedaços
- 75 g flocos de aveia
- 1 ovo
- 10 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Molho de tomate
- 800 g tomate em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de cominhos
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de sal
- 5 - 10 folhas de manjericão
- 1 c. chá de orégãos
- Queijo mozarela de búfala q.b. p/ finalizar
- Cogumelos frescos laminados q.b. p/ finalizar
- Folhas de espinafres q.b. p/ finalizar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2640 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel com húmus de beterraba
20 phút
Banana bread sem farinha
1h 20min
Hambúrgueres de grão e batata-doce com molho de manga
30min
Hambúrguer de beterraba com cebola caramelizada em pão integral
3 Std. 10 Min
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2h 50min
Waffles vegan com molho de chocolate
30min
Muffins de banana e espinafres
30min
Tofu mexido
25 Min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45min
Hambúrgueres de frango com zoodles
45min
Guacamole
5 Min
Hambúrgueres de lentilhas e cenoura com molho schug
20 phút