Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1182 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chop suey de camarón
1 Std.
Mole de pimienta
25 Min
Envueltos de pollo con pesto de jitomate deshidratado
50 Min
Pollo a la cazadora
40min
Bocados de jalapeño
40min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min
Envuelto de pescado en hoja de maíz
35 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min
Pizza diavola
2h 15min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 Min