Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1257 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Corvina con ratatouille
45min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Verduras escabechadas
12h 30 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Corvina a la roteña
45min
Dorada a la veneciana
55 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min