Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1257 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Bonito a la riojana
50 min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Salmón con salsa de naranja
25 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Rollitos de fletán al vapor con crema de guisantes
25 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 min