Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g trigo sarraceno
- 10 g gengibre
-
10
g curcuma fresca
of 1 c. chá de curcuma em pó - 30 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 200 g brócolos, só os floretes
- 200 g couve-flor, só os floretes
- 100 g abóbora cortada em cubos
- 1150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pé de hortelã, só as folhas
- 100 g couve kale cortada em pedaços
- 15 g coentros, só as folhas
- Vinagre q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 604 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 Min
Sopa de lentilhas e abóbora
5h 20 min.
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 Min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1 Std.
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão-branco
25 Min
Mistura de ervas aromáticas para pão
Geen beoordelingen
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.