Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g trigo sarraceno
- 10 g gengibre
-
10
g curcuma fresca
of 1 c. chá de curcuma em pó - 30 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 200 g brócolos, só os floretes
- 200 g couve-flor, só os floretes
- 100 g abóbora cortada em cubos
- 1150 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pé de hortelã, só as folhas
- 100 g couve kale cortada em pedaços
- 15 g coentros, só as folhas
- Vinagre q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 604 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de cogumelos e couve roxa
1 Std.
Sopa de legumes versátil
50 Min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de legumes
35 min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40 Min
Sopa primavera com pesto de hortelã
30min
Sopa da horta
55 min
Sopa de couve e batata
50 Min
Sopa de lentilhas e abóbora
5 Std. 20 Min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min
Sopa de tomate e repolho
50 Min
Sopa de nabo e espinafres
45 Min