Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 60 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 30 g açúcar
- 30 g manteiga
- 1 ovo
- 230 g iogurte grego
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Molho maltês
- 2 gemas de ovo
- 25 g água
- ½ laranja, só o sumo
- 65 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
Ovos escalfados
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 8 ovos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- Rúcula q.b. p/ guarnecer
- 8 fatias de presunto serrano cortado ao meio
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 828.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1h
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Pão com molho de tomate e ovos escalfados
1h 45 min
Espargos com presunto
45min
Piza de Nápoles
50 min
Mexilhões com molho picante
45min
Molho holandês
10 Min
Técnica Spaghettini e Linguine
30min
Técnica Pappardelle
30min
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10 Min
Tigela Benedict
50 min
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1u. 30min