Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de farine de blé complet
- 60 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 œufs
- 1 yaourt nature 0 %
- 3 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 c. à soupe de feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 130 g de feta allégée 8 %, coupée en dés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 857.7 kJ / 204.9 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Muffins ciboulette-jambon fumé
45 Min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Cheesecake au saumon
4h
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Houmous de carotte
25 Min
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50 min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Muffins au saumon et à l'aneth
45 Min