Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en gros dés
- 3 c. à café de ras el-hanout (épices à couscous)
- sel
- poivre moulu
- 300 g de graines de couscous moyennes ou fines
- 70 g de mélange apéritif aux raisins et amandes
- 1 c. à café rase de sel
- 550 g d'eau
- 400 g de légumes variés surgelés pour couscous
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 30 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3209 kJ / 766 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Couscous à l'agneau et au poulet
1h 20min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Sauté de veau aux olives
1h
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous marocain
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Bœuf carottes
2h
Tajine de veau aux amandes
1u. 15min
Couscous de veau
1h 25min