Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en gros dés
- 3 c. à café de ras el-hanout (épices à couscous)
- sel
- poivre moulu
- 300 g de graines de couscous moyennes ou fines
- 70 g de mélange apéritif aux raisins et amandes
- 1 c. à café rase de sel
- 550 g d'eau
- 400 g de légumes variés surgelés pour couscous
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 30 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3209 kJ / 766 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Macaroni à la bolognaise
35 Min
Blanquette de veau
1h
Couscous de légumes au lapin
1h
Couscous royal
1h 20 min
Couscous de poulet
1h 10min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Couscous marocain
50min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Paëlla
50min
Couscous de veau
1h 25min
Bœuf carottes
2h