Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo de res
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1746.1 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 893.3 mg
Alternatieve recepten
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Pozole Rojo
1h 30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Picadillo
25 min
Tinga de pollo TM6
30min
Pastel de carne
40min
Picadillo con rajas
25 min
Pollo con mole TM6
1h
Salpicón de res
1h
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min