Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla (150 g en trozos y 150 g en rodajas)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de jitomate, en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 1 cdita de azúcar
- 40 g de alcaparras
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 6 filetes de pescado
- 30 g de chiles güeros, en escabeche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1270 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 509 mg
Alternatieve recepten
Carnitas de atún
40min
Tinga de pollo TM6
30min
Pescado empapelado al chile serrano
30min
Salpicón de res
1h
Pescado con adobo
1h
Pescado a la talla
40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pescado con salsa de morrón
45min
Pescado para taquear
25 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Adobo con carne
50min
Pescado a la diabla
30min