Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane bianco
- 220 g di acqua
- 40 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- olio extravergine di oliva q.b.
Mousse al prosciutto crudo
- 150 g di prosciutto crudo a listarelle
- 200 g di robiola
- 1 cucchiaio di latte,
Terminare la preparazione
- rucola, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1657 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Crostoni saporiti
35 min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Crostini con crema di milza
1h
Cracker salati
4sa
Mousse di scampi e sogliole
35 min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Panna cotta al melone
4 Std. 15 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 dk
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Crema spalmabile alla mortadella
15 dk