Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 330 g di farina integrale di grano tenero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di latte intero
- ½ cucchiaino di miele
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 bustina di lievito in polvere istantaneo per torte salate
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di spinaci lessati e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1460 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2 Std.
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2 Std. 10 Min
Piadina integrale farcita
40 Min
Rosso burger
1h 35min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 Min
Spiedini di crocchette di fagioli
50 Min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55 Min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 Min
Crackers integrali al rosmarino
2h 40 min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min