Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Riz cantonais 'Frenchy'
40min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1 godz. 5 min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1 Std. 10 Min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
Ragoût de veau printanier
1 godz. 5 min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2 Std. 30 Min
Anchoïade
15 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Aïoli traditionnel
10 Min