Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne à la crème de chou-fleur
1h
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Patoto petits pois jambon
30min
Riz express aux légumes
25 min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20 min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto au potiron
35 Min