![Risotto aux petits pois-carotte Risotto aux petits pois-carotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65037153-A12C-4A03-9D96-2A48417CF9FB/Derivates/e409524f-cd0e-4e9f-bd5b-1f4849c5b412.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Patoto petits pois jambon
30min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40min
One pot pasta, spaghetti aux légumes
35min
Gratin de lentilles corail
1u. 20min
Risotto au potiron
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Riz express aux légumes
25min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30min