Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schweinefilets (à ca. 250 g)
- 50 g Olivenöl
- 1 ½ TL Meersalz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Zweige Thymian
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Paprika, gemischt (rot und gelb), in Stücken (3 cm)
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Tomatensaft
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 EL Saucenbinder, hell
- 1 Baguette
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2260 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3u.
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Paprikagulasch
1h 25min
Putenmedaillons mit Mozzarella und Basilikumsauce
3u.
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20min
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50min
Ungarisches Paprikagulasch
1u. 20min
Schnitzeltopf mit Gnocchi
1h
Putenspießchen mit Reis, Zucchini und Curry-Senf-Sauce
1h 30min
Zucchini mit Hackfüllung
50min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 min