Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 25 g Mehl
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken (à 150 g)
- 2 Zitronen, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 600 g Nudeln, frisch, aus dem Kühlregal (z.B. Tagliatelle)
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Porree, weiße und hellgrüne Teile in dünnen Ringen
- 200 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3468 kJ / 828 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 min
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Seelachs mit Reis und Paprika
1 Std.
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Lachs mit Zucchinireis
45 min
Lachs-Linguine
30 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 Min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 Min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min