Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cuori di carciofo a metà
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1794 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 10.3 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 dk
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Riso integrale al tonno e carciofi
40 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto gamberi e carciofi
30 dk
Risotto ai carciofi
30 dk
Risotto ai funghi porcini
35 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min
Risotto zucca e porcini
45 min