Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 110 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 120 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 100 g mąki pszennej pełnoziarnistej
- 30 - 40 g wody, zimnej
- 1 płaska łyżeczka soli
Farsz
- 2 pęczki botwiny, w całości (ok. 350 g każdy)
- 2 ząbki czosnku
- 30 g masła
- 20 g wody
-
170 - 200
g sera typu feta, pokruszonego
of 170 - 200 g sera koziego, twarogowego, pokruszonego - 100 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 3 jajka
- ¼ łyżeczki soli (optioneel)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- koperek, świeży, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1426.1 kJ / 340.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta wegetariańska
1 Std. 10 Min
Quiche ze szparagami
1 godz. 35 min
Tarta tatin z warzywami korzeniowymi
2 Std. 10 Min
Tarta z kozim serem i pieczonymi burakami
2 Std. 30 Min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3h 10min
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2h 20 min
Quiche z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 45 Min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3 Std.
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1 Std.
Tarta z dynią
1h 40 min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1h 40 min