Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 430 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de miel
- 510 g de harina de fuerza (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de sal
- polenta para espolvorear
- aceite de girasol para engrasar
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de semillas de amapola
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2128 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan rústico de cúrcuma
9u. 30min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Panes pita
1 godz. 50 min
Pan especiado libanés (Mankoush) - Líbano
3ωρ. 20 λεπτ.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1 godz. 40 min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min