Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 2 c. à café de paprika
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de filet de bœuf, détaillé en dés (1 cm env.)
La sauce Stroganov
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de farine de blé
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.7 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Poulet sauce San Fernando
55 min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Poulet au vin rouge
55 min
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Veau Marengo
55 min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Irish stew
3h 30min